Gepubliceerd op

Een mooie klantervaring

De dienstverlening van Hans Lorijn oversteeg mijn verwachtingen. Allereerst ging de basis installatie van Linux vlot en via Skype was het makkelijk communiceren. Door de simpele maar duidelijke vormgeving is het overschakelen naar Linux erg goed te doen. Ook staan er talloze programma’s gratis tot je beschikking. Zonder erom te vragen stuurde Hans additionele basis informatie over Linux en aanvullende programma’s. Dit kwam goed van pas om het werken met Linux snel onder de knie te krijgen.
Toen ik vervolgens aanvullende vragen had, bijvoorbeeld over de installatie van specifieke programma’s, was Hans altijd goed bereikbaar. Hij ging direct opzoek naar een oplossing om ervoor te zorgen dat ik een programma zo snel mogelijk geïnstalleerd kreeg of om een probleem snel te verhelpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *